Događaji

Kratki video je specifična forma video materijala koja može imati višestruku namenu. Ukoliko se radi o dokumentovanju događaja, može se koristiti u promotivne i marketinške svrhe, radi podsećanja učesnika na sve što su videli, čuli i proživeli, kao i radi pozivanja na novo izdanje, ukoliko je reč o događaju koji se redovno održava.

Pred vama je nekoliko odabranih videa u produkciji Diptych-a sa različitih tipova događaja, od konferencija preko takmičenja do događaja zabavnog karaktera.

Empple 2021
Klijent: Empple Festival
Godina: 2021
Empple je prvi employer branding festival u Srbiji koji promoviše i podstiče zdrave employer branding prakse u cilju kreiranja boljeg ekosistema zapošljavanja i percepcije employer branding-a kao struke koja ima relevantan doprinos biznisu.

TOM at Zuhlke
Klijent: Zuhlke Engineering
Godina: 2021
Tikkun Olam Makers (TOM) i švajcarska IT kompanija Zuhlke Engineering su udružili snage u razvijanju prototipa za ljude sa posebnim potrebama.

SEETEST 2021
Klijent: SEETB & Quality House
Godina: 2021
SEETEST je regionalna godišnja konferencija koja se održava u Bugarskoj, Srbiji i Rumuniji. Ovogodišnje izdanje se uprkos epidemiološkoj situaciji održalo on-site u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Originalni lideri 2020
Klijent: Original Magazine & Novak Djokovic Foundation
Godina: 2020
Originalni lideri je projekat NDF-a i Original Magazina koji ima za cilj osnaživanje i pružanje podrške malim preduzetnicima, kroz edukacije, radionice i medijsku vidljivost.

SEETEST 2019
Klijent: SEETB & Quality House
Godina: 2019
SEETEST je godišnja konferencija iz oblasti softverskog testiranja, i jedna je od najvećih u regionu. Okuplja stručnjake iz celog sveta u tri zemlje: Bugarskoj, Srbiji i Rumuniji. Bukurešt je bio domaćin 2019. godine, a naš tim je po drugi put bio angažovan da dokumentuje događaj kroz kratak video i fotografije.

Zuhlke Dodgeball Tournament
Klijent: Zuhlke Engineering
Godina: 2019
Jedna od stvari kojima se bavi IT kompanija Zuhlke je razvijanje softvera za Hololens. Ovaj video predstavlja kako izgleda kada se napravi događaj na kome zaposleni testiraju svoj rad kroz igru.

Erickson Community Meeting – Antalya, Turkey
Klijent: Erickson Coaching International
Godina: 2019
Godišnji samit Ericksonovih trenera je održan u Antaliji u Turskoj. Erickson Coaching International je širom sveta poznati obrazovni centar, sa tradicijom dugom 39 godina, koji svojim polaznicima obezbeđuje najkvalitetnije trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa.

#CC2019
Klijent: Atria Group
Godina: 2019
Koučing konferencija je jedan od najvećih koučing događaja u regionu već 5 godina za redom, koji okuplja najveća imena iz sveta koučinga, HR-a i konsaltinga. Peti put, konferencija je održana u Hotelu Metropol u Beogradu.

Belgrade Test Conference
Klijent: BTC
Godina: 2018
Belgrade Test Conference se organizuje već nekoliko godina u Beogradu i uvodi novine u QA i testing svet. Ovaj događaj je okupio 30 internacionalnih predavača iz šest zemalja koji su sa velikim entuzijazmom i željom podelili svoje iskustvo sa posetiocima.

Happiness at work
Klijent: ManpowerGroup
Godina: 2019
Happiness at work je jednodnevna radionica koju drži Alexander Kjerulf, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za sreću na poslu.

Mi Opening – TC Ušće
Klijent: Computerland
Godina: 2019
Nedavno se na srpskom tržištu zvanično pojavio kineski tehnološki gigant Xiaomi. U saradnji sa Computerland-om, otvoreno je nekoliko prodajnih mesta, a ovo je aftermovie sa otvaranje prve prodavnice u Srbiji, u TC Ušće.

Pogledajte još