Događaji

Kratki video je specifična forma video materijala koja može imati višestruku namenu. Ukoliko se radi o dokumentovanju događaja, može se koristiti u promotivne i marketinške svrhe, radi podsećanja učesnika na sve što su videli, čuli i proživeli, kao i radi pozivanja na novo izdanje, ukoliko je reč o događaju koji se redovno održava.

Pred vama je nekoliko odabranih videa u produkciji Diptych-a sa različitih tipova događaja, od konferencija preko takmičenja do događaja zabavnog karaktera.


Coaching Conference 2019
Klijent: Atria Group
Godina: 2019
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji kompanije Atria Group, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2019. godine je održano 4. izdanje ove konferencije u hotelu Metropol u Beogradu.

MI Otvaranje – TC Ušće
Klijent: Mi Srbija
Godina: 2019
XiaoMi predstavlja kineskog giganta u svetu tehnike. Nedavno, otvorena je i prva Mi prodavnica na ovim prostorima, u TC Ušće u Beogradu.

Zuhlke Meetup 2019
Klijent: Zuhlke Engineering
Godina: 2019
Promotivni video Zuhlke Meetup-ova koji se održavaju u beogradskoj kancelariji kompanije.

Youth Speak Forum 2018
Klijent: AIESEC
Godina: 2018
Konferencija studentske organizacije AIESEC okuplja stručnjake iz različitih oblasti koji dele svoja iskustva o biznisu sa studentima kroz predavanja i radionice.

Belgrade Test Conference
Klijent: Supernova Events
Godina: 2018
Belgrade Test Conference je konferencija koja se bavi temama softverskog testiranja i predstavlja odlično mesto za mlade testere da se upoznaju sa novim trendovima i vodećim kompanijama u ovoj sferi.

Roda Festival 2018
Klijent: United Moment / RODA
Godina: 2018
Jednodnevni festival kraft piva na kome se predstavilo preko 10 domaćih pivara. U muzičkom segmentu su nastupili bendovi Orthodox Celts i The Cockblockers.

SEETEST Conference Belgrade
Klijent: SEETB / Quality House
Godina: 2018
SEETEST je godišnja konferencija iz oblasti testiranja softvera koja se održava širom Balkana, i okuplja preko 350 govornika i delegata od Sofije preko Bukurešta do Beograda.

Erickson Facilitator Meeting
Klijent: Erickson College International
Godina: 2018
Okupljanje Ericksonovih trenera u Rimu bilo je propraćeno i PAC treningom tokom marta 2018.godine.

Coaching Conference 2018
Klijent: Atria Group
Godina: 2018
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji Atria Group i Erickson Coachinga, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2018. je bilo treće izdanje ove konferencije i održana je u Hotelu Zira u Beogradu.

Rails Girls Radionica
Klijent: Rails Girls
Godina: 2018
Kroz radionice i prateće programe Rails Girls devojkama i ženama pruža mogućnost za učenje veb programiranja i alate koji će im pomoći da ispolje kreativnost i ostvare svoje ideje koristeći Ruby on Rails tehnologiju.

HR Code #2
Klijent: ManpowerGroup
Godina: 2017
HR Code #2 je druga godišnja konferencija u organizaciji kompanije ManpowerGroup, koja okuplja stručnjake iz oblasti ljudskih resursa. Konferencija je prilika za učesnike da čuju predavanja svetskih i domaćih IT stručnjaka, i da se upoznaju sa novim trendovima i analizama vezanim za ovu oblast.

Coaching Conference 2017
Klijent: Erickson Coaching
Godina: 2017
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji Atria Group i Erickson Coachinga, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2017. je bilo treće izdanje ove konferencije.

Intenzivni NLP trening na Kopaoniku
Klijent: NLP Centar
Godina: 2016
Intenzivni NLP trening na Kopaoniku je dugogodišnja praksa NLP centra. U periodu od 7 dana, učesnici prisustvuju treninzima i edukacijama u polju NLP-a. Pored predavanja, program je popunjem različitim aktivnostima, koje ovaj događaj čine još dinamičnijim.

Coaching Conference 2016
Klijent: Erickson Coaching Serbia
Godina: 2016
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji Atria Group i Erickson Coachinga, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2016. godine održano je drugo izdanje ove konferencije.

Get in the Ring
Klijent: Ring Srbija
Godina: 2016
Internacionalno takmičenje koje se održava i u Beogradu, u okviru kojeg se preduzetnici takmiče za glavnu nagradu od milion evra za investiranje u svoj biznis.

Youth Speak Forum
Klijent: AIESEC
Godina: 2015
Konferencija studentske organizacije AIESEC okuplja stručnjake iz različitih oblasti koji dele svoja iskustva o biznisu sa studentima kroz predavanja i radionice.

Edukacija u Estetskom centru Estera
Klijent: Estetski centar Estera
Godina: 2016
Video prezentacija edukacije koju vodi Dr Nenad Stanković u prostorijama estetskog centra.

Veče YU fanka
Klijent: Muzej Jugoslavije
Godina: 2017
Događaj u organizaciji Muzeja Jugoslavije. Set hrvatskog DJ-a, pratilo je predavanje o fank muzici sa ovih prostora i berza ploča.