Promo video

Promotivni video je veoma efikasan način za promociju vašeg proizvoda, biznisa ili ideje. U vremenu naprednih tehnologija, brzog tempa života, ovakve forme pokretnih slika najviše privlače pažnju. Bilo da se radi o TV reklami ili sadržaju koji se sve češće plasira putem društvenih mreža, video pažljivo režiran za vaše potrebe vas može istaći, i dovesti korak ispred drugih.

Sa nama možete dobiti podršku od samog početka procesa, diskusije o ideji i scenariju, preko organizovanja logistike snimanja (lokacija, glumci, šminka) sve do konačnog proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše kriterijume.

TRIK – Takmiči se i pobedi!
Klijent: TRIK
Godina: 2021
Promotivni spot u saradnji zvaničnog sponzora reprezentacije i Olimpijskog saveza Srbije povodom Olimpijskih igara u Tokiju 2021.

Europe Beyond Coal – How do we get there?
Klijent: Beogradska otvorena škola
Godina: 2020
Saradnja Beogradske otvorene škole i njihovog partnera Europe Beyond Coal rezultirala je projektom koji se bavi istraživanjem obnovljivih izvora energije u Srbiji. Kroz seriju od tri videa, govori se o tome gde se Srbija nalazi trenutno, koji su joj akcioni koraci, i kako doći do konačnog cilja, a to je gašenje neekoloških izvora i potpuni prelazak na održive i ekološki prihvatljive izvore energije.

Atria Group
Klijent: Atria Group
Godina: 2019
Promotivni video za kompaniju Atria Group. Atria Group je internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da omogući svojim klijentima najbolja moguća rešenja u oblasti razvoja liderstva, profesionalnog i ličnog razvoja.

Brid TV
Klijent: Brid TV
Godina: 2019
BridTV je mlada srpska IT kompanija koja se bavi razvojem platforme za monetizaciju video sadržaja.

DevOps
Klijent: Zuhlke Engineering
Godina: 2019
DevOps je softverska praksa koja naglašava saradnju između product managementa, developmenta i operacija. Promo video je sniman na nekoliko lokacija u Cirihu i Beogradu.

Albin TV
Klijent: Albin Group AG
Godina: 2019
Albin Group AG je švajcarska kompanija koje se bavi distribucijom medicinske opreme. Pored toga, imaju još nekoliko projekata u polju edukacije. Ovo je samo jedan od nekoliko desetina videa koje je proizvela Diptych produkcija za platformu Albin TV, gde kompanija prezentuje svoje najvažnije proizvode.

Dare to be Original
Klijent: Novak Đoković Fondacija
Godina: 2018
Najavni video za konferenciju „Dare to be Original“ u organizaciji Novak Đoković fondacije i Original magazina koja se bavi razvojem preduzetništva u Srbiji.

Intenzivni NLP na Kopaoniku
Klijent: NLP Center
Godina: 2018
Video najave intenzivnog NLP treninga koji se godinama održava na Kopaoniku u trajanju od 7 dana.

Estera – letnja kampanja
Klijent: Estetski centar Estera
Godina: 2018
Jedan od dva promotivna videa koji smo radili za letnju kampanju estetskog centra Estera, predstavlja najnovije tretmane kao i svog glavnog eksperta Nenada Stankovića.

Pogledajte još