Iza imena Diptych stoji tim sa višegodišnjim iskustvom u foto i video produkciji. Naš portfolio čini preko 100 zadovoljnih klijenata sa kojima smo sarađivali na više stotina projekata plasiranih na nacionalnim televizijama, društvenim mrežama, različitim događajima i reklamnim prostorima.

Odlikuje nas maksimalna posvećenost svakom klijentu i spremnost da vas sprovedemo kroz ceo proces obraćajući pažnju na svaki detalj. Ukoliko produkcija zahteva šminkera, precizno odabranu lokaciju, aktere promo videa ili modele za fotografisanje vašeg proizvoda, možete računati na nas. Otvoreni za sve vaše predloge i sugestije, sa zadovoljstvom ćemo vam ponuditi i naše ideje na putu ka kreiranju rezultata koji će nadmašiti vaša očekivanja.

80k

Desetine hiljada fotografija isporučenih klijentima (portreta, promotivnih fotografija, zabeleženih događaja).


Internacionalno iskustvo smo sticali širom Evrope (Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj, Češkoj, Turskoj, Rumuniji). Locirani smo u Beogradu, ali smo isto tako spremni za angažman bilo gde na planeti.
700+

Preko 600 kratkih filmova (korporativnih i promo videa, intervjua, predavanja).


Mi vas možemo voditi kroz ceo proces, kako da od početne inicijative, preko ideje i realizacije, dođete do rezultata kojim ćete se istaći na tržištu i na pravi način predstaviti sebe i svoj biznis.
Od samog početka profesionalnog bavljenja foto i video produkcijom, sa velikim entuzijazmom prilazim svakom projektu.

Završene osnovne studije iz digitalnih umetnosti i master iz fotografije su mi dale vetar u leđa da kreiram Diptych, ime pod kojim klijenti u meni i mom timu prepoznaju dugoročne partnere koji će njihove ideje na pravi način vizualizovati.
Predrag Todorović
Osnivač Diptych-a
Vašu vizuelnu prezentaciju prepustite timu profesionalaca
Pitajte nas, možemo napraviti posebno rešenje baš za vas.

Kontaktirajte nas