Događaji

Kratki video je specifična forma video materijala koja može imati višestruku namenu. Ukoliko se radi o dokumentovanju događaja, može se koristiti u promotivne i marketinške svrhe, radi podsećanja učesnika na sve što su videli, čuli i proživeli, kao i radi pozivanja na novo izdanje, ukoliko je reč o događaju koji se redovno održava.

Pred vama je nekoliko odabranih videa u produkciji Diptych-a sa različitih tipova događaja, od konferencija preko takmičenja do događaja zabavnog karaktera.


HR Code #2
Klijent: ManpowerGroup
Godina: 2017
HR Code #2 je druga godišnja konferencija u organizaciji kompanije ManpowerGroup, koja okuplja stručnjake iz oblasti ljudskih resursa. Konferencija je prilika za učesnike da čuju predavanja svetskih i domaćih IT stručnjaka, i da se upoznaju sa novim trendovima i analizama vezanim za ovu oblast.

Coaching Conference 2017
Klijent: Erickson Coaching
Godina: 2017
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji Atria Group i Erickson Coachinga, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2017. je bilo četvrto izdanje ove konferencije.

Intenzivni NLP trening na Kopaoniku
Klijent: NLP Centar
Godina: 2016
Intenzivni NLP trening na Kopaoniku je dugogodišnja praksa NLP centra. U periodu od 7 dana, učesnici prisustvuju treninzima i edukacijama u polju NLP-a. Pored predavanja, program je popunjem različitim aktivnostima, koje ovaj događaj čine još dinamičnijim.

Coaching Conference 2016
Klijent: Erickson Coaching Serbia
Godina: 2016
Coaching Conference je godišnja konferencija u organizaciji Atria Group i Erickson Coachinga, koja se bavi razmatranjem aktuelnih koučing tema. 2016. godine održano je treće izdanje ove konferencije.

Get in the Ring
Klijent: Ring Srbija
Godina: 2016
Internacionalno takmičenje koje se održava i u Beogradu, u okviru kojeg se preduzetnici takmiče za glavnu nagradu od milion evra za investiranje u svoj biznis.

Youth Speak Forum
Klijent: AIESEC
Godina: 2015
Konferencija studentske organizacije AIESEC okuplja stručnjake iz različitih oblasti koji dele svoja iskustva o biznisu sa studentima kroz predavanja i radionice.

Edukacija u Estetskom centru Estera
Klijent: Estetski centar Estera
Godina: 2016
Video prezentacija edukacije koju vodi Dr Nenad Stanković u prostorijama estetskog centra.

Veče YU fanka
Klijent: Muzej Jugoslavije
Godina: 2017
Događaj u organizaciji Muzeja Jugoslavije. Set hrvatskog DJ-a, pratilo je predavanje o fank muzici sa ovih prostora i berza ploča.